keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Woolshed Bar & Kitchen


Tänään vihdoin kävin vetämässä naamaani kympin burgerin, josta oon jo muutaman päivän haaveillut. Cityn syö 10e viikothan loppuu huomenna, niin pakko oli vielä joku paikka käydä testaamassa. Paikaksi valikoitui Woolshed Bar & Kitchen, joka sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Me meinattiin oikeastaan jo syksyllä käydä kavereiden kanssa tuolla syömässä, mutta koska silloin se oli aivan täynnä ja jonoa oli aika paljon, niin päätettiin suosiolla siirtyä muualla. Tänään kuitenkin oltiin äitin kanssa onneksi niin ajoissa liikenteessä että saatiin istumapaikat, vaikka porukkaa olikin yllättävän paljon ottaen huomioon että kello ei ollut edes neljää.
Joskus aikaisemmin googlettelin että tuo kyseinen ravintola tosiaan joidenkin australialaisten omistama ja pitämä. Tykkäsin kun paikka oli sisustukseltaan ja tunnelmaltaan tosi kiva ja viihtyisä. Tuli sellainen fiilis että pitää joskus houkutella kaverit mun kanssa sinne istuskelemaan ja juomaan jotain aussi-olutta tai viiniä.
Burgeri jonka söin oli Gringo Burger ja hyvä burgeri muuten olikin. Harkitsin aluksi ottavani kanahampparin, mutta koska tuossa ensimmäisessä oli guacamolea niin päädyin sitten siihen. Eikä harmita kyllä yhtään. Tuolta saisi muuten myös joitain lobster-annoksia. Pitäisi joskus varmaan mennä mielenkiinnosta kokeilemaan, en nimittäin oo ikinä ainakaan muistaakseni hummeria maistanut.

Pointtina oli siis, että tosi kiva sekä viihtyisä paikka ja hyviä burgereita! Suosittelen lämpimästi kyseistä raflaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti