sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hyvä fiilis helmikuusta



Helmikuu saapui ja sen mukana näköjään myös talvi. Musta on tosi kiva että tulee lunta, mutta toivoisin että olis vielä pari astetta pakkasta koska toi loska on aivan sairaan ärsyttävää. Viime yönäkin talsin tuolla kaupungilla kangastossuilla (joo tiedän, ei järkevää) loskassa ja sitten sukat ja kengät aivan läpimärkinä kärsin kun varpaita paleli.
Mä tällä hetkellä istuskelen Kulosaaren  Puhos Centerin lattialla, koska kotoa piti hetkeksi lähteä evakkoon. Muut ahkerasti urheilee ja pelaa sulkapalloa, mutta itselläni on sen verran väsymys eilisen juhlinnan johdosta, niin suosiolla jätän pelaamiset tänään väliin.

 

Nyt helmikuussa tapahtuu muuten kaikkea ihan mukavaa; pääsen ihastelemaan pikkusiskon Wanhoja, koulusta on viikon talviloma (ja koska mullahan on koulua kahtena päivänä viikossa niin tää on suuri juhlanaihe :'D) ja ystävänpäivää vietän mun ihanien ystävien kanssa kun lähdetään silloin Savonlinnaan yhden akkasen tupareihin. Sen lisäksi helmikuuta tietysti piristää laskiainen jolloin saa ah niin ihanaa laskiaispullaa ;D
Noiden kaikkien lisäksi tuskin maltan odottaa sitä että Fifty Shades of Grey leffa saa ensi-iltansa! Mä oon lukenut kaikki kyseisen sarjan kirjat ja tykkäsin niistä vaikka itse päähenkilö välillä vähän ärsyttikin :D Yritin eilen innostaa mun kavereita näyttämällä niille traileria, mutta nyt näyttää huolestuttavasti siltä että joudun ehkä menemään katsomaan ton leffan yksin :D

 

Sellaisia sekalaisia ajatuksia ja odotuksia helmikuun suhteen. Koska ajatukset ei kulje ja nälkä on kova (ja joutuu olemaan valppaana ettei saa mailasta päähän) niin mitään muuta fiksua en osaa tänne kirjoitella. Peace and Love!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti