keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Puhelinräpsyjä

Se olis näköjään syyskuun viimeinen ilta. Tulin hetki sitten kotiin Straight Outta Compton leffan ennakkonäytöksestä ja nyt makoilen sängyllä kuunnellen musiikkia kynttilän valossa. Ajattelin alkuun että voisin tänään vielä vähän siivoilla, mutta ehtiihän sitä huomennakin. Tuosta tänään nähdystä pätkästä muuten sen verran että oli aika kovaa settiä! Ainakin itseäni on jo jonkin aikaa kiinnostanut kaikki noi ganstaräppi ja jengimeinigit (oikeesti jopa sen verran että Itavallassa yks yö aika monta tuntia siskojen kanssa lueskeltiin wikipediaa aiheeseen liittyen). Voin siis todellakin suositella tota leffaa jos aihe vaan yhtään kiinnostaa. Sitten asiasta kukkaruukkuun, tässä olis muutama kuva mitä puhelimeen on kertynyt viime päiviltä.

 1. Kampaajan jälkeiset fiilikset oli aika jännät. Oon kyllä oikeesti aika iloinen että leikkasin mun reuhkani vaikka välillä kriiseilen miten saisin nää hiukset asettumaan hyvin.
2. Apua enää joku 3 kk ja sit olis kauan odotetun Jenkki reissun aika :o Kohta pitäis oikeesti varmaan alkaa miettimään mitä haluaakaan tolla reissulla nähdä ja alkaa tosissaan hoitelemaan käytännön asioita.
3. Hattutäti 
4. Viime viikolla oltiin siskojen ja äitin kanssa Klubiteatterissa katsomassa Thilia Thalia Salkkarit vs. Kotikatu kisaa ja oli kyllä ihan viihdyttävää. Muistan kyllä että tuo kyseinen formaatti tuli telkkarista joskun kun olin pieni, mutta ei mulla ollut oikeestaan mitään ideaa mikä siinä oli pointtina. Ihan viihdyttävää katseltavaa kuitenki oli.


1. Viime viikolla kävin myös kauden ekassa lätkämatsissa. Nordiksella jännitettiin HIFK-TPS matsia, eikä se lopputulos näin tepsi-fania ihan kauheesti ilahduttanu :D
2. Perjantai-ilta, hyvää salaattia, lasi punkkua ja Vain Elämää. Voiko parempaa ollakkaan? Oon muuten tykänny taas tosi paljon tästä uudesta kaudesta ja ootan ihan innolla Sannin ja Antti Tuiskun päiviä.
3. Lounastamassa Picnicissä. Noi uuniperunat on vaan niin hyviä <3 JA TÄYTTÄVIÄ! 
4. Eilen oli vähän ikävä hammaslääkärireissu ja piristin itseäni sen jälkeen smoothiella ja uudella Cosmolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti