maanantai 7. syyskuuta 2015

Miten meni kesä 2015

Syksy on tehnyt jo tuloaan, mutta ajattelin silti vielä palata hetkeksi kesään. Kirjoittelin toukokuun alussa buckelistin mun kesälle (voi lukaista täältä) ja nyt olis ehkä aika katsoa miten meni.

Uusien bikinien hankinta & Rannalle Mars!
Enpä hankkinut sitten tänäkään vuonna itselleni uusia bikineitä. Se homma jääköön ensi kevääseen, koska silloin on tiedossa sellainen reissu että niitä tosiaan tarvitaan. Sen verran kehnot kelit myös oli että en kertaakaan ollut kunnolla edes rannalla hengailemassa tai ottamassa aurinkoa. Kerran sentään kuitenkin kävin meressä uimassa, joten eikös sekin oo jo ihan hyvä.

 Juhlatunnelmaa laivalla! 
 Laivareissu ei tänä kesänä onnistunut. Ei vaan ollut vapaata aikaa tai sellaista ajankohtaa joka olisi käynyt kaikille. Syksyllä voisin kyllä yrittää ainakin Tallinnassa käydä vierailemassa.
 

 Magnum Helsinki!
Heti kesäkuun ensimmäisenä päivänä käytiin herkuttelemassa Magnumin jätskillä. Otin perinteisen mansikka, vaahtokarkki meiningin! Näin jälkeen päin mietittynä olisi tietysti voinut kokeilla jotain vähän eksoottisempaakin...

 Grilli kuumaksi!
 Tänä kesänä tuli grillattua vain pariin otteeseen. Tähän on kyllä OIKEESTI tehtävä ens kesänä muutos. Kaikki muut saa kesällä aina jonkun yliannostuksen grilliruokaa, mutta mulla ei kyllä oo ollut sitä ongelmaa moneen vuoteen :(
 


 Huvittelua Linnanmäellä!
Lintsillä oon käynyt vain kerran ja silloinkin katsomassa teatteria. Kyllä me siinä vohvelit ja makkaraperunat sentään nautiskeltiin ennen esitystä. Lokakuussa olisi jälleen valokarnevaalit joihin ajattelin kyllä suunnata katsomaan Antti Tuiskua, joten ehkä silloin voisi parissa laitteessakin pyörähtää.



 Vaniljamunkkeja namskis!
 Ah tuoreet Kontion kahvilan vaniljamunkit on vaan parasta! Onneksi niitä sai taas pariin otteeseen tänä kesänä!

 Terdeilyä!
Terassilla ei tullut istuskeltua kuin parit kerrat. Asiaa ei varmastikkaan auttanut alku kesän huono sää. Ja muutenkin tuntuu että aina kun oli vapaata ja päätettiin lähteä kavereiden kanssa johonkin ulos, niin oli aika pilvinen ja kehno keli :D Storyvillen terassi oli edelleenkin tunnelmallinen paikka, mutta jotenkin hintavampi kuin mitä muistin!


 Uusiin paikkoihin tutustumista!
Kesällä kävin monessakin paikassa, joihin oon jo pitkään halunnut mennä; tunnelmallisessa cafe Regatassa korvapuustilla, shampanjalla Mattolaiturilla, parilla skumpalla Kiilassa ja perheen kanssa pizzalla Skifferissä. Näiden lisäksi tuli katsastettua myös tietysti tänä kesänä auennut Hernesaaren ranta, sekä lounastisen merkeissä Cafe Piritta. 

 Puistojumppaa!
Monesti suunnittelin meneväni, mutta joka kerta se vaan jäi! Melkein jopa ärsyttää!




 Marjoja, herneitä ja jätskiä!
Mansikoita sekä herneitä tuli syötyä ihan mukavasti ja muutaman kerran jätskikiskalta ostettua kunnon irtojäätelöä! Parasta!

 Kesän päätös Blockfesteissä!
 Blockfestit ei pettänyt tänäkään vuonna. Niistä kirjoittelen lisää vielä vähän myöhemmin.

Tähän ei nyt voi oikein muuta sanoa kuin että miten meni noin omasta mielestä? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti