tiistai 15. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Mun puhelin on taas hetken huudellut että tila alkaa loppumaan ja tänään sain taas aikaseksi vähän tyhjentää sinne kertyneitä kuvia koneelle. Ajattelin samantien tulla niitä tännekin laittamaan, kera pienten selostusten.

 1. Sunnuntai Chillausta parhaillaan; vähän donitsia, jädee ja hömppä-leffa! Eikö kuulostakki hyvältä? Näin muuten ensimmäistä kertaa Clueless-leffan. Nyt on yksi aukko sivistyksessä korjattu.
2. Tänä kesänä tuli käytyä Mustikkamaan kesäteatterissa katsomassa Seitsemän siskoa ja sitten me ryypättiin näytelmä. Kyseessä oli siis nyky-aikainen versio seitsemästä veljeksestä.
3. Tänä(kin) kesänä jäi terdeilyt aika vähäiseen. Kerran sentään päästiin Storyvillenki terassille viiniä maistelemaan.
4. Jälkkäriä Cafe Piritassa! Kaffetta ja mansikoita kera mascarpone-vaahdon. Voitte muuten varmaan vaan kuvitella miten taivaallista toi oli.

 1. Niin totta!
2. Oon pariin otteeseen käynyt nyt alkusyksyn aikana katsomassa Improryhmä Kolinan improteatteria. On ollut ihan huippuja vetoja ja on saanut kyllä nauraa ihan sydämensä kyllyydestä. Suosittelen lämpimästi kaikille! Toisella kertaa siskon kanssa käytiin vielä pyytämässä Roope Salmisen kanssa yhteiskuva.
3. Yks Tampereen must juttuja on vohvelikahvila! 
4. Pari viikkoa sitten juhlistettiin kaverin synttäreitä ja heitin naamaan vähän erilaista meikkiä. Kokeilin nimittäin ensimmäistä kertaa smokey eye -meikkiä ja vaikka muiden mielestä toi oli aika kesy, niin oma fiilis oli aika pandamainen.

1.Viime viikolla kävin leffassa tsekkaamassa Inside Out leffan (voin muuten lämpimästi suositella) jonka jälkeen suunattiin Itamaen Sushibuffettiin. Aina hyvä idea ;-D
2. Kaivoin kaapista mun lempparituikut. Oli viikonloppuna aikamoinen syksy-fiilis kun polttelin kynttilöitä ja kuuntelin Ed Sheerania.
3. & 4. Havahduin facebook-mainoksen ansiosta että viikonloppuna oli päättymässä Kiasmassa Robert Mapplethorpe näyttely, joten sunnuntaina otin suunnaksi tuon nykytaiteen museon. Samalla kävin tsekkaamassa Jani Leinosen tottelemattomuuskoulu näyttelyn, joka laittoin kyllä ajattelemaan.

Tänään varasin itselleni huomiseksi kampaajan ja nyt onkin sitten yö aikaa miettiä mitä haluan hiuksilleni tehdä. Pieni visio mulla olis, mutta saa nähdä jänistänkö kun kampaajan penkkiin istahdan. Sen kuitenki tiedän että vaaleita raitoja aion taas laittaa. Nyt ajattelin mennä tekemään itselleni iltapalaks pari lohileipää ja sitten vois katsoa netflixistä pari jaksoa jotain hyvää sarjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti