sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Herkuttelua Tampereella

Varoitus! Ruokakuvia, älä lue nälkäisenä! ;D


Aina kun Tampereelle suuntaan, niin mielessä on tietysti heti ensimmäisenä kaikki hyvät ruoka- ja herkuttelupaikat, harmi vaan ettei parissa päivässä ihan kerkeä käymään kaikissa paikoissa missä haluaisi. Tampere on siinä mielessä jännä kaupunki näiden ruokapaikkojen suhteen, että viime viikonloppuna piti ihan ääneen ihmetellä että taasko tänne on auennut uusia kahviloita!?! Harmittaa muuten vietävästi kun jälkeen päin tajusin että enhän mä edes muistanut Minetin jäätelöä herkutella!!! Täytyy vissiin kohtapuoliin jo tehdä uusi visiitti ;D Mutta tosiaan viikonloppuna käytiin lounastamassa Pizzeria Napolissa. Oon tän ennenkin sanonut, mutta mun mielestä vaan paras pizzeria! Vaikka jälleen jouduttiin hetkinen jonottamaan, niin se oli kyllä sen arvoista. Sadan pitsan listalta valitsin itselleni tulisen Kanapitsan ja oli kyllä aika kymppivalinta, vaikka kastike olikin aika tujua kamaa.

Mä sain aika vapaasti valita myös meidän illallispaikan, ja mulla oli vaihtoehtona kaksi ravintolaa. Kyselin tietysti myös muiden matkaajien mielipidettä ja päädyttiin lopulta tekemään pöytävaraus 2h+k nimiseen raflaan. Tuota kyseistä paikkaa on aivan sairaasti kehuttu, joten pitihän meidän käydä se myös testaamassa. Oma arvioina paikasta: mielettömän viihtyisä paikka, hyvää asiakaspalvelua ja  mikä tärkeintä niin roka aivan mielettömän hyvää ja maukasta. Itse söin iskän kanssa alkuun valkosipuli-sinihomejuusto-etanat (ai että sellaset kelpais mulle nytkin) ja pääruuaksi vähän kevyempää Halloumisalaattia. Suosittelen kyllä täydellä sydämmellä ja koska paikka on oikeasti tosi suosittu niin kannattaa ainakin noin viikonloppuisi tehdä pöytävaraus!

Sellaset ruokahöpinät tähän sunnuntai-iltaan. Tää päivä on aikalailla mennyt toipuessa eilisistä duunin pikkujouluista, mutta ajateltiin tänään korkata marraskuun alkamisen kunniaksi glägi-kausi ja ehkä jopa leipoa vähän joulutorttuja. Eiks niitä saa nyt jo tehdä? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti