maanantai 30. marraskuuta 2015

November

Ihan hullua että nyt viedään jo marraskuun viimeistä päivää. Oon niin fiiliksissä alkavasta joulukuusta ja tänä vuonna oon intoillut joulua enemmän kuin moneen vuoteen. Ainut hieman mieltä alentava asia on että ensi kuussa työmäärät kasvaa taas puolella joulukiireiden vuoksi, mutta toivottavasti se ei nyt ihan kokonaan vie tätä mun joulufiilistäni. Nyt olisi taas aika jakaa kuluneen kuukauden puheliräpsyjä, koska niitä on taas kertynyt sen verran että puhelin jälleen ilmottaa muistin olevan kohta täynnä :'D

Marraskuun alussa ravintola Allotriassa järjestettiin Viiniä ja Väritystä! -tapahtuma, johon osallistuin pikkusiskon ja äidin kanssa. Oli oikeesti aivan huippua ja tosi rentouttavaa vaan juoda lasillinen punkkua ja värittää. Tällaisia tapahtumia lisää Helsinkiin kiitos! Viinin ja värittämisen lisäksi testattiin vielä paikan maalaissalaatit ja olin vähän ehkä yllättnyt kun annos tuotiin pöytään ja siinä komeili kokonainen pihvi. Jotenkin olin ajatellut päässäni salaatin sisältävän vain muutaman lihanpalan. Mutta oli kyllä aivan sairaan hyvä annos, että voin lämpimästi suositella!

Kuun alussa tehtiin myös pieni viinanhakureissu Tallinnaan. Lähdettiin aikaisin aamusta Eckeröllä ja vietettiin päivä Tallinnassa. Aamupalaksi laivassa oli pakko vetäistä tuollainen katkarapuleipä, joka on ihan rakkautta. Päivän aikana me käytiin pyörimässä Viru keskuksessa ja Vanhassa kaupungissa sekä käytiin herkuttelemassa sushia. Oltiin kunnon turisteja ja käytiin Turisti-infosta kysymässä mistä me löydetään halpaa sushia ja meidät ohjeistettiin Sushi Cat nimiseen ravintolaan. Tuo paikka oli kyllä aikamoinen elämys: Hyvin paljon pinkkiä, seinillä anime-kuvia ja seinällä olevasta telkkrista tuli K-pop musavideoita. Mutta sushi oli herkullista ja halpaa :D

Vuoden ensimmäinen piparkakku-latte Robertsissa. Vaikka Robertsista kahvilana tykkäänkin älyttömästi, niin täytyy sanoa että kyseisen juoman suhteen Starbucks vie kyllä pidemmän korren / Kyllä se vaan niin on että viinin nauttiminen ystävien kanssa kuuluu syksyyn ja talveen! / Isänpäivänä piti taas kaivaa joku hieno yhteiskuva ja laittaa se instagramiin. Kuva vuodelta 2001, kun oltiin Pariisin Disneylandissa ;D / Pientä piritstystä arkiaamuun; lettuja ja vadelmia :)

Darra-aamun fiilikset :'D / Sannin keikalla Apollossa! On se vaan taitava mimmi, ei edes pysty käsittämään.

Mun kengät saapui <3 Harmittaa vähän kun en oo noita vielä kertaakaan pystynyt pitämään, kun on enemmänkin ollut tässä kuussa kumpparikelit. Odottelen tässä malttamattomana pieniä pakkasia, että saisin noi vihdoin jalkaani! Noi ei oikeestaan ole talvikengät, mutta koska ne on mulle ihan himpun verran isot, niin saan niihin loistavasti vielä villasukat lämmittämään :p / Yksinkertaista, mutta niin hyvää: Pesto-mozzarellapastaa! / Marraskuussa juhlistettiin myös ihanan ystäväni Saaran synttäreitä <3 / Oon koko kuukauden ahkerasti juonut glögiä. Tuo jouluinen juoma vaan on niin hyvää ja mukavasti lämmittää pimeinä iltoina.

Saaran synttäreillä löysin sisäisen hirviöni...  / Ja Kride kans ;D Josain syystä mun snapchat ei ollut päivittynyt ja mulla hetkellisesti löytyi sieltä kaikkia noita vanhoja filttereitä. /  Seuraava päivä olikin kunnon räkispäivä... / ja joulukortti-talkoo päivä. Olin aluksi varma etten jaksa mitään kortteja askarrella, mutta onneksi sain itseäni niskasta kiinni ja tein kavereille joulukortit. Eikös ne kohta saa jo lähettää?

Kuten alussa sanoin, niin joulufiilistely on täällä jo aloitettu ja viime viikolla katottiin ensimmäinen joululeffa. Nimittäin Joulutarina, joka on niin ihana leffa. Haluun ehdottomasti vielä ennen joulua katsoa myös ainakin The Grinchin ja Yksin kotona leffat! / Viikonloppuna meillä oli kavereiden kanssa pikkujoulut  ja meidän mahtavaslta pikkujoulu-soittolistalta löytyi se perinteinen klassikko Last Christmas. Mikäköhän siinä on että kaikki tuntuu jotenkin vihaavan tuota kyseistä kappaletta :D / Pikkujoulujen jälkein aamupala! Heräsin vasta puolenpäivän maissa ja heti herättyäni lähdettiin perheen kanssa Kallioon Cellaan syömään. Oli muuten harvinaisen sympaattinen paikka ja lehtipihvi sai ehdottomasti arvion 5/5.


#tb, Selasin taas aikani kuluksi vanhoja kuvia ja aloin ihan tosissani pohtimaan että onkohan mulla vielä noi ihanat Reebokin kengät jossain tallessa. Täytyy varmaan jossain vaiheessa käydä kaivelemassa varaston laatikoita. / Viikonlopun pikkujouluissa vedettiin naamaan joulushotit. Vinkkinä että vanijakossu, kylmä glögi ja pipari ei ollut mikään kovin herkullinen makuelämys :'D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti