keskiviikko 4. marraskuuta 2015

LOKAKUUN PUHELINRÄPSYJÄ

Marraskuu on alkanut ihanan lempeästi. Ajattelin hetkeksi kuitenkin vielä palata lokakuun meininkeihin ja se onnistuu varmasti parhaiten puhelinkuvien avulla. Puhelimeen kun aina sattuu tallentumaan niitä menoja mutta myös arkisia meininkejä.

1. Selfie juhlahumusta The Blog Awards Finland Gaalasta, josta kirjoittelinkin enemmän hetki sitten.
2. Viiniä, pieniä terveellisiä snackseja ja dippiä. Ei olis voinut olla paremmat eväät meillä kun katsottiin Vain Elämää Antti Tuiskun jaksoa.
3. Lokakuussa vietettiin taas Cityn Syö Helsinki! -viikkoja ja käytiin kamujen kanssa Woolshed Bar & Kitchen ravintolassa herkuttelemassa. Ah toi pihvi oli vaan niin hyvä. Muutenkin voin tota paikkaa suositella lämpimästi kaikille.
4. Hankin itselleni Fifty Shades of Grey leffan, koska halusin nähdä sen vielä uudestaan. Leffoissa on mun mielestä aina niin että toisella katselukerralla pystyy keskittymään minkälainen leffa oikeasti on. Ja joo edelleen tulee ehkä vähän liikaa Twilight-viboja mutta on toi ihan katsottava leffa kuitenkin mun mielestä.

1. Toinen kympin annos; Vapianon kanapasta. Toi oli mukavan erilainen verrattuna siihen että yleensä Vapianossa päädyn aina ottamaan tomaattikastikepohjaisen annoksen.
2. ELA-SHOW'n ehdoton kohokohta oli kun vanha kunnon Fintelligens otti lavan haltuunsa. Tuo kyseinen räppiduohan on se joka mut aikoinaan lukiossa innosti kuuntelemaan suomiräppiä.
3. Lokakuussa oli myös Roope Salminen & Koirat yhtyeen keikka Tavastialla. Ja ai jumantsukka mikä meininki! Olin ihan fiiliksissä ja bailasin kybällä koko keikan ajan. Yks kovimmista keikoista hetkeen!
4. Mulla oli myös nimpparit viime kuussa ja sain siskolta toivomiani keltaisia ruusuja <3

1. Syyskuun tavoin (kenties perinne muodostumassa?) myös lokakuussa käytiin katsomassa Thilia Thalia -visailua Virgin Oilissa. Tällä kertaa kilpailemassa oli tulevan Teit Meistä kauniin leffan näyttelijöitä.
2. Ihastelin Tampereen Stokkalla joulukoristeita. Haluaisin tosi paljon ensi jouluna koristalla meidän joulukuusen musta-punaiseksi, mutta siskon mielestä se olisi liian synkkä :/
3. Tampereella suunnattiin myös Pyynikin näkötornille syömään munkkia, koska iskä totesi että se ei ole ikinä käynyt siellä... Järkytyin miten se voi olla edes mahdollista, koska me ollaan jopa joskus kun olin pieni niin hetken aikaa mansessa asuttu. Toi kuusenkerkkä limu oli muuten aika jännä, maistui ihan metsältä :)
4. Näin iloisia me oltiin syksyn hirmuisesta tuulesta.

1. Viime perjantaina oli Robinin eka K-18 keikka The Circuksessa ja sinnehän oli luonnollisesti suunnattava. En oo hetkeen nähnyt niin pitää jonoa Circuksen ovella. Naureskeltiin myös jonossa kun eräs tyyppi yritti ostaa lippua ja väitti olevansa Egyptin kuningas. Lupasi jopa lipusta 2000 kamelia, kanoja ja kananmunia! Melkein olisin voinut suostua myymään omani :D Mutta oli tosiaan aivan sairaan hyvä keikka ja jotenkin tuli sellainen fiilis että Robbarikin vähän yllättyi miten messissä yleisö oikeesti oli.
2. #perusanniinakuva ennen pikkujouluihin lähtöä.
3. Duunin pikkujoulut ja ihania työkavereita.
4. Mites tää meitsin Halloween naama? ;D Hetkittäin mulla on fiilis että noi snapchatin efektit on ihan hauskoja, välillä taas en vaan ymmärrä :D

 
1. Tykkään lymyillä kauniin väristen lehtien alla :')
2. Mites tää mun Tampereen illan asu. En oo ikinä oikein kunnolla osannut pukeutua kokomustaan, niin piti sentään värikkäät sukat olla ;)
3. Ja vielä yks vähän heikko kuva mun lauantain pikkujoulujen ysäriteema-asusta. En mitään hullua panostusta jaksanut, mutta musta on hauska jos on joku teema, niin vähän edes yrittää sen mukaan pukeutua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti