tiistai 26. toukokuuta 2015

Siskon Vaatekaapilla


Tiedättekö mikä on parasta? Se kun vaatekriisin iskiessä voi käydä siskon kaapilla katsomassa josko siellä olisi jotain kivaa päällepantavaa. Tasan viikko sitten mulla oli sellainen tilanne kun olin lähdössä siskojen kanssa kaupungille syömään; tuntui että omasta vaatekaapista ei löytynyt mitään kivaa ja muutenkin hiukset vähän likaisina tuli melkein fiilis ettei halua lähteä kotoa mihinkään.
Päädyin kuitenkin sitten kokeilemaan noita siskon Vilasta ostettuja housuja ja koska musta ne sopi mainiosti noiden mun adidaksien kanssa, niin päätin sitten laittaa ne jalkaani. Päälle myös siskon nahkatakki sekä hänen aurinkolasinsa niin valmista tuli :D Päätettiin aurinkoisen päivän kunniaksi lähteä kuvailemaan meidän asuja tuonne isolle kirkolle ja kyllä naurussa oli pitelemistä kun siellä loikittiin ja makoiltiin maassa että saatiin kuvia eri kuvakulmista :D

Sunnuntaina tuli tosiaan kotiuduttua Savon reissulta ja sieltä laitan muutamia kuvia kun saan ne vaan ensin käytyä läpi. Nyt olis pari päivää töitä ja sitten lähden taas viikonlopun viettoon muualle kun olis parit valmistujaiset tiedossa. Jes tykkään kyllä juhlista niin paljon, nyt pitäisi enää vaan miettiä mitä sitä laittais päällensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti