maanantai 26. lokakuuta 2015

Tampere

 

Alan pikkuhiljaa uskomaan että viikonloppu ilman mitään ohjelmaa tai velvotteita alkaa olemaan mulle jonkin sortin mahdottomuus. Aina pitää olla pää kolmantena jalkana menossa ja ajatuskin rennosta viikonlopusta ilman mitään ohjelmaa tuntuu ehkä jopa jotenkin vaikealta. Viime viikonlopun ohjelmaan kuului pienimuotoinen irtiotto arjesta ja reissu Tampereelle. En tiedä onko syy siinä että viime syksyn siellä asustelin, mutta jos mun johonkin Helsingistä pitäisi muuttaa niin kyllä mä Tampereelle takas menisin. Jotenkin tykkkään itse siitä kaupungista ja sen lisäksi tamperelaiset hauskalla puhetyylillään on tosi lepposta ja hauskaa porukkaa. Mutta tosiaan me lähdettiin lauantaina heti aamusta siskon ja vanhempien kanssa huristelemaan kohti Pirkanmaata ja reissun tarkoitus oli jälleen yllättäen kulttuuriperäinen (onkohan tuo edes oikea sana?). Meidän perhe kun on vähän tällainen teattereissa ja konserteissa ramppaava, mutta ei kai se huono juttu ole? 


Syksyinen Tampere oli meille suopea ja tarjosi auringonpaisteen täyteisen lauantain. Saavuttiin perille jo hyvissä ajoin ja suunnattiin samantien katsastamaan Näsilinnan museon tarjonta, jonka jälkeen pyörittiin kaupungilla ennen kuin suunnattiin hotellille laittautumaan iltaa varten. Meidän reissun syyhän oli se että isosisko halusi lähteä katsomaan Komedia Teatteriin siellä pyörivää Kyllä Isä Osaa -näytöstä. Ja siis olihan tuo näytös aivan hulvaton ja vaikka en tuota yheksäkytluvun sarjaa lapsuudestanu muistakkaan, niin kyllä mä ennakkoon tiesin vähän mitä odottaa. Syynä siihen lienee se että olin netistä nähnyt jotain pätkiä, kuten esimerkiksi tämän! Tampereella oli muuten juuri valoviikot ja vähän fiilistelin sitä miten esimerkiksi koskipuisto oli makeesti valaistu.
Sunnuntaina kotimatkalla käytiin vielä "pikaisesti" Ideaparkissa ja vaikka tarkoituksena oli hakea vain yhdet tietyt housut, niin tarttuipa niiden lisäksi mukaan myös yksi toppi, saappaat sekä kumisaappaat. Hehe hupsista! Mutta mitä muuta voi olettaa kun alkaa kiertelemään tuollaisessa isossa kauppakeskuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti