keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Bus Burger Lahti

 Nyt olis teille pieni vinkkivitonen herkullisten burgereiden suhteen! Tehtiin nimittäin muutama viikko sitten pieni roadtrip Lahteen ja käytiin herkuttelemassa Bus Burger nimisessä pienessä kievarissa. Pikkusisko oli jostain bongannut tuon paikan ja sitä oli melkoisen paljon kehuttu niin pakkohan meidänkin oli se sitten käydä testaamassa. 




Kyseessä on siis huoltoaseman tyyppinen kievari, josta saa amerikkalaista diner-henkistä sapuskaa; burgereita, nachoja, kanakoria yms.  Toi on siinä mielessä vähän erilainen ja jännä paikka, että osa ruokapöydiatä sijaitsi koulubussissa joka jatkui rakennuksesta. Mietin pitkään että miten tuon selitän fiksusti, mutta tosiaan ulkoa näytti siltä kuin koulubussi olisi ajanut läpi seinän. Aivan mielettömän hauska idea mun mielestä ja sisustuskin oli viimeisen päälle viiskytluvun diner-meinikiä. Ja mites sitten ne burgerit itsessään? No aivan jäätävän isoja ja maukkaita. Itselleni valkkasin burgerin jossa olis juustoa, pekonia sekä sipulirenkaita ja voin sanoa että teki hieman tiukkaa että jaksoi koko annoksen syödä. Mutta oli kyllä aivan älyttömän hyvää ja varmasti suuntaan tuonne vielä joskus uudestaan. Ja koska jälkkärille on tietysti ihan oma vatsansa niin herkuteltiin vielä lopuksi ennen kotiin lähtöä Minetin Superman ja donitsi jätskeillä. Vitsit kun tota kyseistä jätskiä saisi myös jostain Helsingistä! Mutta tosiaan Bus Burger oli kokonaisuudesssaan ihan 5/5 ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille burgereiden ystäville!

2 kommenttia:

  1. Täälä uuden vuoden ja "uuden elämän" aka kuntokuurin kourissa haaveilen jo palkitsevasta purilaisesta Lahdessa ja päädyin Googlettelun seurauksena lukemaan postauksesi. :D

    Löydettiin Burger Busin viime syksynä puolison vanhempien vinkkaamana. Siis aivan mahtava paikka! En käsitä, miten jotkut intoilee Burger Kingin rantautumista Suomeen, kun meiltä löytyy omasta takaa tällaisi helmiä!

    Oma postaukseni paikasta löytyy täältä: http://viivinvauhdissa.blogspot.fi/2015/10/burgerit-bussissa.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentistasi :) Haha taitaa olla näin uuden vuoden alkaessa monella alkanut terveellinen elämä ja haaveissa kaikenlaiset herkut ;) Mutta tosiaan totta puhut, harmi kuin näin hienot paikat harvoin saavat ansaitsemaansa huomiota! Itsekin olen miettinyt että pitäisi taas jossain vaiheessa lähteä pienelle roadtripille Lahteen ja käydä herkuttelemassa burgeria :)

    Käyn ehdottomasti myös katsomassa tuon sinun postauksesti paikasta :)

    VastaaPoista