keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Toukokuun Suosikit

Viime viikolla tuli yksi päivä sellainen fiilis, että pitäisiköhän alkaa taas tekemään pitkästä aikaa kuukauden suosikit postauksia. Eipä siinä muu auttanut kuin ryhtyä tuumasta toimeen, joten tässä nyt olisi listattuna pari viime kuun suosikkia.


Rikotut farkut

Ostin viime kuussa itselleni Gina Tricotista uudet polvista revityt farkut ja niistä on tullut näinkin lyhyessä ajassa ehdottomasti mun lempparihousut luottona toimivien mustien pillien kavereiksi. Muutenkin oon huomannut, että nykyään löydän lähes aina mun housut Ginasta, joten harvoin enää mistään muusta kaupasta jaksaa edes etsiä.





Ruger Hauer - Karmina Burana

Pari viikkoa sitten kävin Tavastialla pikkusiskon kanssa fiilistelemssä Ruger Hauerin levyjulkkarikeikkaa ja sen jälkeen onkin tullut aika ahkerasti kuunneltua tuota räppiyhtyettä. Oli muuten aivan huikee keikka ja laitan tähän nyt yhden mun tän hetken lempparibiiseistä. 
 


Victoria's Secret Sheer Love & Pure Seduction Bodymistit

Lupasin itselleni ennen viimeisintä jenkkireissua että en osta yhtäkään uutta VS:n bodymistiä, koska multa löytyy niiyä hyllystä ennestään jo muutama. Noh mutta arvatkaapa vaan kun Miamin liikeessä oli tarjous että kaksi mistiä 10 dollarilla, niin enhän mä nyt voinut noita vaan hyllyyn jättää. Hups :D
Molemmat näistä tuoksuista on tosi makeita, mutta ainakin omasta mielestä myös ihanan kesäisiä! Ainut huono puoli mun mielestä noissa bodymisteissä on se, että ne oikeasti haihtuu kyllä melkeipä heti iholta.


Magmun Helsinki jäätelöt

Vielä kerran hehkutan! Lupaan etten enempää, mutta käykää nyt oikeesti noita kokeilemassa!

Katotaan nyt miten nää kuukausittaiset suosikkipostaukset lähtee taas käyntiin. Näitä on musta hauska tehdä, mutta muistan että silloin joskus lopetin kun piti vähän niinkuin alkaa väkisin keksimään jotain. Toivottavasti siltä vältyttäisiin nyt. Vanhat suosikki postaukset löytyy muuten kuukauden suosikit tägin alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti