keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Mitä sitä onkaan tullut puuhailtua

Puhelin alkoi taas eilen ilmoittelemaan muistin tilan loppumisesta, joten oli aika jälleen siirtää muutama kertynyt kuva koneelle. Ja samalla ajattelin tehdä niistä muutaman kollaasin ja jakaa myös täällä blogin puolella. Näistä aina jotenkin niin kivasti näkee mitä onkaan tullut lähiaikoina puuhattua.

1. Vapputunnelmissa Kaisaniemen puistossa. Jotenkin oli hyvin hämmentävää se miten vähän tuntui ihmisiä olevan siellä suunnalla liikkeellä tänä vuonna. Vappu meni aikas rauhallisesti ja kotiinkin päädyin jo puolen yön aikaan.
2. Aamupalalla Vanhassa Raumassa Cafe Salissa. Seuraavana päivänä käytiin myös samaisessa paikassa siskojen kanssa brunssittelemassa, mutta siitä en tainnutkaan napata yhtään kuvaa.
3. Kesäinen lounas; poppis-salaatti!
4. Pakollinen selfie kirsikkakukkaloisteessa.

1. Viime viikolla kävin siskojen kanssa heti aamusta uimassa, tai oikeastaan vesijuoksemassa, stadikalla. Oli kyllä hyvin virkistävää ja ajateltiin tällä viikolla joku aamu ottaa vielä uusiksi. Pienen urheilusuorituksen jälkeen lähdettiin pikkusiskon kanssa keskustaan metsästämään mekkoa, mutta koska kahdeksan aikaan ei vielä olleet mitkään kaupat auki, niin piti keksiä muuta ajanvietettä. Alkoi vatsakin sen verran kurnia että päädyttiin aamiaiselle Kiilan. Oli muuten aika hyvä aamiainen ja hintakin oli alle kympin! Myöhemmin tosiaan kokeilin lähestulkoon kaikkia Mangon mekkoja (ainakin tuntui siltä), ja löysinkin yhden tosi kivan, mutta sitä ei ollut missään oikeassa koossa. Onneksi samainen mekko löytyi myös Bootz.com nettikaupasta ja sain sen sieltä itselleni tilattua.
2. Jälkkärillä Cafe Postresissa. Tästä kirjoittelinkin enemmän viime postauksessa.
3. Viime viikolla oltiin myös siskon kanssa Mike Posnerin yksityiskeikalla kaivolla. Täytyy myöntää etten kauheasti tuntenut tyypin biisejä etukäteen, mutta oli kyllä hyvä keikka. Ihan mieletön ääni nimittäin tuolla herralla ja meininkin oli aika loistava.
4. Kamui ja burgerii. Vihdoin kävin testaamassa sen hehkutetun Friends & Brgrs:in purilaisen. Ei mulla nyt välttämättä tullut fiilistä että pakko päästä uudestaan, mutta ihan maittava burgeri se oli.

1. Mau! Snapin kissafiltteri on kova!
2. & 3. Kamujen kanssa hengailemassa Espalla. Ihanan rentoa, voisin tänä kesänä useamminkin harrastaa vaan yleistä puistohengailua.
4. Vielä toinenkin meitsie.

1. Mulla on nyt lähiaikoina käynyt jotenkin tosi hyvä tsägä erilaisten kilpailujen kanssa ja viime kuussa voitin mahdollisuuden osallistua Nrj Live Sessioniin, jossa esiintyi Mikael Gabriel. Otin kaveriksi tietysti pikkusiskon (koska ollaan faneja lol) ja suunnaattiin yks aurinkoinen keskiviikko lauttasaareen Nrj:n studiolle. 
2. Haha ja pakkohan se oli yhteiskuva ottaa keikan jälkeen :'DD Oli muuten pitkästä aikaa tosi jees Mikaelin keikka! 
3. Oli melko nostalginen fiilis kun suuntasin Espooseen vanhoille kotihoodeille juhlimaan mun opparin valmistumista kavereiden kanssa. Olin vähän yllättynyt siitä miten vähän tuolla rantsulla oli nuorisoa, vaikka oli päättäripäivä. Taitaa olla ihan uudet paikat nuorisolla juhlia nykypäivänä :D
 4. Kunnon pihviä Helsingin Grill It! ravintolassa. Käytiin koko perheen voimin syömässä mun siskon miehen synttäreiden kunniaksi ja voin sanoa että kelpaisi tuollainen pihvi mulle nytkin!

Instagramissahan mua pystyy seuraamaan nimimerkillä ansq_, jos jotakin kiinnostaa :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti