tiistai 12. huhtikuuta 2016

Universal Studios Hollywood







Vahingossa tultiin uskoneeksi kun jollain keskustelupalstalla sanottiin että Universal Studios Hollywood on teemapuisto, johon voi suunnata myös vesisateella. Näin omasta kokemuksesta nyt pieni vinkki teille kaikille: En tosiaan suosittele tänne suuntaamista muuta kuin kuivalla kelillä! Tosin meidän kohdalle sattui tietysti ne jäätävät rankkasateet ja oltiin ihan läpimärkiä ennen kuin oltiin edes perillä, mutta koska oltiin päätetty että tuolla päivä vietetään, niin käytiin sitten portilta heti ostamassa makeet minions-sadeviitat ja lädettiin kiertelemään. Jotain positiivista jos tuosta säästä nyt pitää sanoa, niin eipähän ainakaan tarvinnut jonotella mihinkään. Osa paikoista kylläkin oli sateen takia kiinni, mutta kyllä me päivän aikana melkein kaikkiin laitteisiin päästiin. Ja propsit paikalle siitä että heillä oli muutamia lämmittelypisteitä, joissa tarjoiltiin kuumaa kaakaota ilmaiseksi. Ja onneksi ne sateetkin jossain vaiheessa väistyi ja aurinkokin vähän pilvien takaa pilkotti.

Universal Studios Hollywood oli paikkana tosi hieno teemapuisto, sieltä löytyi niin Simpsoneiden kotikaupunki Springfield, mm. Itse Ilkimys sekä Shrek elokuvien teemaisia juttuja ja nyt muistaakseni huhtikuussa aukeaa myös Harry Potter teemainen alue. Alueena siis tosi hieno ja varmasti hyvällä säällä vielä enemmän elementissään. Mutta ne laitteet... hitsit kun tuli huono olo melkein niissä kaikissa. En oikein osannut odottaa että lähes kaikki laitteet on sellaisia missä 3D-laseilla katsotaan näyttöä ja sitten ne penkit heiluu kuin mitkäkin väkkyrät. Oon itse enemmän sellainen perinteisistä vuoristoradoista tykkäävä ihminen, joten siinä mielessä olin vähän pettynyt kun niitä ei tuolta löytynyt. 
Omia kohokohtia tuolta päivältä oli Springfieldistä ostettu jättikokoinen herkullinen Simpson-donitsi, Studio Tour, jossa näki kaikkia tuttuja lavasteita ja erikoisefektejä sekä Waterland show, mikä käytiin viimeiseksi katsomassa. Onneksi ei jätetty sitä välistä, vaikka vähän niin alkuun ajateltiin, koska jumankekka mikä show! Sen katsomista suosittelen lämpimästi jos olette Universal Studios Hollywoodiin suuntaamassa. Päivän päätteeksi käytiin vielä syömässä Hard Rock Cafessa teemapuisto-alueen ulkopuolella olevalla City Walkilla, jossa oli paljon erilaisia ravintoloita ja kauppoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti