keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Las Vegas through Iphone

Hupsista oli vahingossa jäänyt välistä nämä Las Vegasista napatut puhelinkuvat, joten heitetääpä ne nyt kehiin tässä vaiheessa!

 Päiväretki Grand Canyonille! Lähtö hotellilta oli jo kuuden jälkeen aamulla, joten hotellilta napattiin aamusta vaan kahvi mukaan ja sitten nokka kohta Arizonaa. Edelleenkin yksi vaikuttavimmista kokemuksista mun elämäni aikana, lisää tosta päivästä voi lukea täältä!

 Ja se itse reissun pääsyy: Britney Spears Piece of Me show <3 /  Terkkuja Vegasista! Tää kuva on otettu ensimmäisenä aamuna joskus neljän jälkeen aamulla, kun heräsin aikaeron vuoksi ihan pirteänä / Uuden vuoden aaton lounas ja drinksuttelut auringonpaisteessa ranskalaisen ravintolan terassilla / Mites tää meidän aamiasvohveli! Oikeesti tosi ällöttävä :D 

 
 En voi edes tarpeeksi hehkuttaa tuota showta, ehdottomasti reissun kohokohta! <3 Voi sitä onnellisuuden määrää ja edelleen tulee niin hyvä fiilis kun muistelen tota! Ennen show'ta ihasteltiin noita musiikkivideoissa kätettyjä asuja ja juotiin yhdet "pienen" margaritat. Itse show'sta sen verran että Briitu oli liekeissä ja oli ihan parasta kuulla illan aikana kaikki legendaarisimmat biisit. 

Uuden vuoden aattona tosiaan siis suunnattiin Britney Spearsin show'n jälkeen juhlistamaan vuoden vaihdetta Marquee yökerhoon. Vegasissa oli varmasti jokaisessa yökerhossa omat pippalonsa ja noista lipuista sai pulittaa aika kivan summan. Me valittiin tuo meidän yökerho siskon tahdosta, koska siellä mainostettiin illan aikana olevan myös Bruno Marsin special appearance. Vähän kyseltiin ennakkoon lippujen myyjiltä että mitä tuo käytännössä tarkoittaa, ja vastauksena saatiin että riippuu aina vähän tähden fiiliksistä että saadaanko kuulla joku pari biisiä. Käytännön järjestelyissä tuolla klubilla oli mun mielestä aika paljonkin parantamisen varaa, esimerkiksi tilaan jossa Bruno Mars sitten lopulta hetken lauleskeli, jokainen järjestyksenvalvoja neuvoi menemään sisään eri ovesta ja lopulta sinne ei päässyt puoletkaan asiakkaista. Eipä Brunoa nähty, mutta laulu sentään kuultiin. Tosin en tiedä oliko se nyt sitten sen 126 euron arvoista :D Mutta siis itse vuoden vaihtuminen kaikkine lähtölaskuineen ja ilotuksineen oli aika siisti ja tuskimpa sitä tulee useasti vuoden vaihdetta Vegasissa juhlittua.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti