lauantai 9. huhtikuuta 2016

Los Angeles through Iphone

Hollywood Walk of Fame ja Audrey Hepburnin tähti! Tää oli mulle noista tähdistä Britney Spearsin lisäksi toinen must see! / Juuri muutamaa päivää aikaisemmin laulaja Natalie Cole oli menehtynyt ja häntä oli muistettu myös hänen omalla tähdellään / Sisko on aikamoinen The Beatles fani, joten kyllähän me kaikkien bändin jäsenien tähdetkin etsittiin / But first let me take a selfie...

 Madame Tussauds vahakabinetissa elämäni miehen kanssa <3 / En kestä näitä jenkkien limuvaihtoehtoja! oli ihan pakko kokeilla jotain erikoista ja päädyin vadelma-kolaan. Ei ollut mikään huono, mutta kyllä se ihan normaali kokis voittaa kyllä 100-0 / Haha ja niinhän mä sitten poro-asun itselleni ostin :D / Tuli aika paljon käytyä Stabassa ton reissun aikana. Sieltä kun saa sitä perushyvää kahvia ja se ilmainen wi-fi on tietty aina plussaa ;D

 Mites tää mun minion-sadeviitta look! Toi oli kyllä niin makee sadeviitta, että oli pakko raahata se ihan kotiin asti. / Jenkeissä näkyi tammikuun alussa aika vahvasti vielä holiday-season ja joulukoristeita oli paljonkin esillä / Hollywoodissa käytiin myös elokuva-museossa, joka oli oikeesti tosi mielenkiintoinen. Fiilistelin kaikkia leffajulisteita, asuja ja vanhoja valokuvia.

 Haha True Story! / Tuolla elokuva-museossa oli esillä myös muutamia tv-sarjoja ja bongasin sieltä heti tän... Muistan kun joskus ylä-asteella aina katoin päivien viemää sarjaa- Miksei tätä enää tuu Suomessa kun kyllä tää mun mielestä edelleen jenkeissä pyöriii??? / Kerrankin meni nimi melkein oikein kun usein noissa luki vain Nina tai jotain muuta hämmentävää. Ja siis toi Sparkled Ice Tea <3 Apua miksei tota oo suomessa!?!? Rakastuin ihan täysin!

Kunnon perinteinen vanilla milkshake jäkkäriksi Mel's Drive-In:ssa / Yksi päivä vietettiin iltaa rennosti vain hotellissa katsoen telkkarista People Choice awardsia ja mässytettiin irttareita! / Viimeisen aamun selfie!

 
Tältä näytti mun perus-aamiainen. Mitään hedelmiä ei ollut tarjolla, mutta toi munakas oli kyllä monen aamun pelastus! / Selfie Hollywood kyltin kanssa :'D / Lentokentällä vedettiin vielä napaan vähän meksikolaista ruokaa ja sitten lähdettiin kohti koti Suomea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti