tiistai 22. maaliskuuta 2016

Venice Beach




Ja sitten taas takaisin näihin tammikuun reissupostauksiin. Toivon kovasti että saisin tässä parin viikon aikana nää kaikki julkaistua pois tuolta luonnoksista, mutta saa nähdä miten käy.
Santa Monica Beachilta päätettiin että kävellään katsomaan myös kuuluisan Venice Beachin meininki. Kävely rantaraittia pitkin tuonne alueen ns. keskukseen, eli sinne missä oli kaikkia krääsä-kojuja yms. kesti meiltä muistaakseni suurin piirtein puolisen tuntia. Ero tuohon Santa Monican ranta-alueeseen oli suuri ja jossain vaiheessa huomasi kyllä saapuneensa vähän boheemimmalle alueelle; kadut oli täynnä katutaiteilijoita, kunnon hippiryhmiä ja ilmassa leijaili hetkittäin aika voimakas marin tuoksu. Kuitenkin tuolla oli musta aika rauhallista, verrattuna siihen että olin meidän opaskirjasta lukenut että kyseessä on hyvinkin eläväinen alue. Tietysti se tietynlainen rauhallisuus johtui varmaan meidän reissun ajankohdasta ja kesällä toi mesta on varmaan hyvin elementissään. Tuosta kannabiksesta sen verran että mua vähän nauratti sekä ihmetytti kun tuolla näkyi muutamia Green Doctor katu-apteekkeja, joista sai siis laillisesti hankittua kyseistä kasvia lääketieteelliseen tarkoitukseen. Reissun jälkeen googlettelin asiasta ja selvisi että siellä jos käy vaikka vähän valittelemassa esim. stressiä tai päänsärkyä, niin saa hyvinkin helposti suosituksen jolla saa kannabista ostettua (Mielenkiintoinen artikkeli oli muuten tämä). Mä en oikeasti varmaan edes tiennyt (tai ollut sen kummemmin asiaa ajatellut) että kannabiksen polttelu on tuolla joissain osavaltioissa ihan laillista, vaikka kyllähän se tosi vahvasti näkyy esimerkiksi jenkkileffoissa.
Venice beach on muuten myös hyvin suuressa suosiossa surffareiden keskuudessa ja uskomatonta mutta kyllä siellä jotain surffarityyppejä näkyi pilvisestä säästä ja tammikuun kylmyydestä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti