torstai 3. maaliskuuta 2016

February Snapshots


1. Nyt on ensimmäistä kertaa IKINÄ maistettu blinejä. Oltiin kaverin kanssasyö viikoilla Kruununhaan nälkä ruokaravintolassa vähän herkuttelemassa blinibuffassa,
2. Pitäisköhän ottaa tavoitteeksi aloittaa useamminkin päivänsä kunnon aamiaisella...
3.  Laskiaisena leivoin itse laskiaispullia ja ei ne ehkä mitään kaikkein kauneimpia ollut, mutta ihan hyviä. Tosin en pystynyt syömään kuin vain yhden kun tuli niin ällömakea olo.
4. Siskon kanssa muutamat selfiet ratikkapysäkillä odotellessa :D

1. Lounastamassa kiinalaisessa. Arabian kauppakeskuksen kiinalaisen ravintolan, China Flavourin lounas buffet on mun mielestä aina ihan kelpokamaa, ja keskiviikkoisin hintaan sisältyy myös sushi!
2. Nykyään katselen aina päivittäin facebookin muisteloita eri päiviltä, musta ne on niin hauskoja! Tää kuva on kolmen vuoden takaa kun juhlistettiin synttäreitä pikkutuhmalla teemalla ;D
3. Kyllä, myönnän että pelaan edelleen Kardashian peliä ja mun alkuvuoden musertavin hetki oli kun menin vahingossa poistamaan mun aviomiehen!!! Oikeesti miten voi poistaa koko pelistä oman aviomiehensä! No löysin aika äkkiä uuden tyypin (heh ;D) ja tällä kertaa häissä panostin ja ostin itselleni ihanan hääpuvun (jonka takia mulla ei ollut varaa pukea miestä mitenkään paremmin xD)
4. Ystävänpäivänä oli vähän heikko happi edellisen illan vuoksi. Kaikki suunnitelmat meni siis uusiksi kun en kyennyt tekemään mitään fiksua. Näin ollen olin vain pikkusiskon kanssa kotona, syötiin tortilloja ja katottiin leffaa.

1. Kävin Helmikuun aikana kahdesti katsomassa Helsingin Kaupunginteatterin Vampyyrien tanssi musikaalin; ensimmäisellä kerralla yksin ja toisena kertana sain kaveriksi Saaran. Mä oon niin teatteri-ihmisiä ja varsinkin musikaalit uppoaa muhun lähes poikkeuksetta. Tänään olis muuten tarkotus mennä Oopperaan katsomaan Oopperan kummitusta ja voitte vaan arvata kuinka innoissani oon.
2. & 3. Mun pikkuisella siskollani oli pari viikkoa sitten penkkarit. Halusin käydä itsekin fiilistelemässä ja soluttauduin muiden lukiolaisten joukkoon ja sniikkasin siskon koulun liikuntasalin lattialle katsomaan heidän abishowtaan.
4. Sunnuntaina oli yksi ihanista aurinkoisista päivistä ja lähdin äitini ja siskon kanssa vähän ulkoilemaan Viikkiin. Äkkiä pyörähti kolmisen tuntia kun vain käveltiin pitkin rantaa, tsekattiin pari lintutornia ja käytiin kurkkaamassa miltä Lammassaari näyttää.

1. Vietin muutaman päivän siskoni luona Kalliossa ja tuli vähän pyörittyä siellä kulmilla. Käytiin muun muassa testaamassa Bergan aamiainen!
2. Lauantai-illan huumaa. Oltiin pitkästä aikaa kavereiden kanssa juhlimassa Espoossa!
3. & 4. Viime perjantaina oltiin katsomassa Cheekkiä Hartsulla ja sitä ennen käytiin syömässä (ja juhlistamassa pikkusiskon ajokorttia) Memphiksessä ja drinksuilla Sling In drinkkibaarissa. Memphiksen Halloumi Chicken bataattiranskiksilla oli hyvä (tosin ehkä vähän liian suolainen) ja noi slinkun drinkit aika mahtavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti