sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Rodeo Drive & Beverly Hills



Taisinkin jo jossain edellisessä postauksessa mainita että Santa Monican lisäksi Beverly Hills oli yks mun lemppari alueista tuolla Losissa. Kaikki varmaan tietää että kyseessä on se kuuluisa hienosto-alue, jossa asuu kaikkia julkkiksia ja muitakin rikkaampia ihmisiä. Me käytiin ensimmäisenä päivänä pienellä kiertoajelulla, joka kierteli myös Beverly Hillsissä ja opas kertoi hauskoja pieniä faktoja alueesta. Tiesittekös esimerkiksi että Beverly Hillsissä on eriväriset palopylväät kuin muualla kaupungissa tai että jokaisella kadunpätkällä on aina molemmin puolin katua istutettu samanlaiset puut?
Beverly Hillsissä sijaitsee myös yksi maailman kuuluisimmista ostoskaduista, Rodeo Drive. Siellä siis on kaikki tunnetuimmat muodin huippunimien kaupat vieri vieressä, löytyy kaikki Chanelista Versaceen. Tuo kolmen korttelin pituinen kadupätkä on aikamoinen turistinähtävyys, siellä on kuvattu esimerkiksi Pretty Woman leffaa, mutta harvemmin siellä mitään julkimoita näkee shoppailevan. Mutta siis tosi hienon näköinen paikka, enkä ihmettele miksi siellä turistit on kameroineen räpsimässä kuvia.
Tuolta Rodeo Driven läheisyydestä löytyy myös  Sprinklesin Cupcake automaatti! (9635 South Santa Monica Boulevard Beverly Hills, California 90210).Aivan sairaanhauska idea, ja vaikka ihan vieressä on myös itse kahvila, niin onhan se nyt hauskempi ottaa tuollainen herkullinen leivos tuosta automaatista! :D Ja kuten sanoin, niin todellakin herkullinen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti