maanantai 14. joulukuuta 2015

Winter Tag

Tee VS kaakao VS kahvi 
No kahvia tulee juotua nykyään melkeinpä päivittäin, mutta kyllä parhainta herkkua näistä on ehdottomasti kaakao. Nyt tuli fiilis että voisi alkaa kaakaotakin juomaan useammin.

Polvisukat VS villasukat 
Yksiäkään polvisukkia en omista, joten villasukat. Ehdottomasti parhaat lämmittäjät kun palelee. 

Hokkarit VS kaunoluistimet
Hokkareita en oo ikinä edes jalkaani laittanut, joten ehdottomasti kaunoluistimet. Siitä on pari vuotta aikaa kun oon viimeksi käynyt luistelemassa, vaikka joka vuosi vannon että nä vuonna meen.

Lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen
Riippuu ihan fiiliksestä. Välillä tekee mieli vaan mennä lumeen möyrimään, kun välillä taas pysyy mielummin kuivana ja tekee vaikkapa vaan sen lumiukon :)




Joulutortut VS piparit 
Joulutortut! Pipareiden leipominen on ihan hauskaa, mutta niiden syömisestä en oo välittänyt enää muutamaan vuoteen. Paitsi tietysti aina välillä voi nauttia muutaman piparin kera sinihomejuuston!

Pehmeä paketti VS kova paketti
Oon aina enemmän ollut kovien pakettien ystävä.

Paras talviurheilulaji?
Hmmm tykkään paljon kyllä luistelusta ja musta oikeastaan hiihtokin on ihan jees. Kuitenkin lemppari on ehkä laskettelu, vaikka sitä ei kovin usein tuu harrastettua.

Paras tapa viettää talvista vapaapäivää?
Katsoa Netflixistä joka talvinen leffa, juoda glögiä tai kaakaota ja rentoilla kotona ihan vaan pyjamassa. Illemmalla voisi vielä nähdä kavereita vaikkapa kahvittelun merkeissä.


Paras joululaulu?
Ehdottomasti Tulkoon Joulu sekä Michael Bublen ja Thalian Mis Deseos/Feliz Navidad. Ja no oikeastaan Bieberin versio The Christmas songista on kans aika ihana :)

Paras jouluinen/talvinen elokuva?
Oon tässä aika kiitettävästi katsonut lähiaikoina joululeffoja ja lemppareita on luultavasti Joulutarina sekä The Grinch. Jouluna on myös pakko aina katsoa Joulupukki ja Noitarumpu ja viikonloppuna katsoin netflixistä Christmas Cupid leffan, mikä oli myös ihan hauska!

Paras jouluherkku? 
No se kinkku! Ja tietysti suklaakonvehdit, mutta ihan vain pienissä määrin!

Parasta talvessa?
Joulu sekä Lumi! Oikeesti toivon niin paljon että lumi pikkuhiljaa kunnolla saapuisi.




Paras vaatekappaleesi talvella?
Kaikki lämpimät ja mukavat vaatteet. Ja mun Cubuksen ihanan lämmin kaulahuivi, jota tosin oon käyttänyt jo parin kuukauden ajan...

Parhaat talvikengät?
Heh oon aina ollut vähän huono talvikenkien suhteen ja monena vuonna on talvet menty ihan vain tennareilla. Mutta mun feikki Uggit on ollut ihan jees ja tosi mukavat vähän kylmemmillä säillä :D

Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun!
Apua en mä osaa näin äkkiseltään mitään yhtä tiettyä sanoa! No mieleen tuli nyt ainakin sellainen kun me lähes joka joulu yhdessä pelataan perheen kanssa illalla jotain lahjaksi saatua peliä. Aina se on yhtä hulvatonta, oli kyseessä sitten Rappakalja, Rähinä Alias, Iskelmä-peli tai joku muu tietovisailu.

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle!
Mulla ei ihan hirveästi oo tävuonna toiveita, mutta kirkasvalolamppu olisi oikeesti aika kiva.


Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella?
Kynttilöiden polttaminen ja jouluisten lämpimien juomien nauttiminen ehdottomasti!

Pidätkö glögistä?
Rakastan! Ja nyt puhun ihan siitä perinteisestä holittomasti glögistä. Täytyy myöntää etten oikeasti edes niin paljon tykkää mistään punaviini-glögistä.

Pidätkö talvesta? Miksi / miksi et?
Tykkään kyllä talvesta, mutta kaipaisin tosi paljon sitä lunta. Toi pimeys alkaa jo pikkuhiljaa masentamaan, mutta kai sitä lunta alkaa viimeistään alkuvuodesta tulemaan...

2 kommenttia:

  1. Mie oon kans miettiny ton kirkasvalolampun hankkimista, mutta mua mietityttää, että voiko se oikeasti toimia?! Eli jos saat joulupukilta sellaisen, niin tuu ihmeessä kertomaan onko siitä apua ;)

    Sun talvinen vapaapäivä kuulostaa ihan unelmalta, noin voisin itsekin sen viettää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy tulla sitte vinkkailemaan että onko siitä oikeesti apua ;D
      Oi ihanaa kiitos, kiva kuulla :) Tuollainen vapaapäivä täytyy yrittää kyllä oikeastikin toteuttaa tänä talvena :p

      Poista