torstai 10. joulukuuta 2015

Tavallinen Tiistai

Makoilen tällä hetkellä kipeänä sohvalla ja taustalla pyörii saippuasarjojen kuningas Kauniit ja Rohkeat. Tarkoituksenani oli tulla kertomaan mun päivästä parin päivän takaisesta shoppailupäivästä keskustassa, mutta ajatukset ei nyt kulje yhtään, joten laitan tähän vain muutaman kuvan.

Shoppailun lomassa piti käydä vähän myös tankkaamassa. Kerrankin testasin jotain uutta annosta, ja tuo Vapianon Scampi e spinaci nousi ehdottomasti yhdeksi uudeksi lemppariksi. 
 
Kävin aikaisemmin päivällä pyörimässä Tuomaan Markkinoilla ja sen jälkeen kävelin espan halki, enkä voinut olla vain ajattelematta miten kaunis Helsingin keskusta onkaan. Ja noi espan jouluvalot on tänä vuonna aivan mielettömän ihanat. Vapianon jälkeen kävin vielä hakemassa Starbucksista Gingerbread Latten jälkkäriksi. Eipä muuten tuu hirveesti tuolla kyseisessä kahvilassa käytyä, viimeisin kerta luultavasti noin vuosi sitten.

Illalla käytiin vielä Kalliossa Bar Loosisterissa leppoisassa musavisassa. Me ei oikein loistettu siinä kisassa, mutta ihan hauska tapa viettää ilta kuitenkin ja syötiin siinä samalla myös aika hyvä Hot Avocado Chicken Pizza.

Sellaisia kuvia tiistailta, nyt kääriydyn takaisin mun peittooni ja alan keskittymään Ridgen ja Brooken suhde-kriisiin! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti