lauantai 5. joulukuuta 2015

Pikkujoulut

Plääh taas pitäisi kirmata töihin, ei millään jaksaisi. Onneksi tänään illalla on tiedossa hauskaa ohjelmaa, nimittäin Rähinä Live 2015. Viime vuonna jäi bailut välistä, mutta tänä vuonna ollaan taas mestoilla! Jotenkin muuten tuntuu että nyt viime kuukausien aikana on ollut koko ajan jotain menoa ja meininkiä aina viikonloppuisin ja nyt mä oikeasti vain odotan sitä joulua että pääsee vähän rauhoittumaan!

 


Me vietettiin kavereiden kanssa viikko takaperin meidän pikkujouluja ja meidän juhlinnat innoitti mut kirjoittamaan (mun mielestä) hyvien pikkujoulujen ainekset.

- Hyvä porukka! Tää on ehdottomasti se tärkein, koska ei tylsien ja typerien ihmisten kanssa mitään jaksa juhlia.

- Pikkujoulu-soittolista, josta löytyy niin perinteisiä klassikoita (LAST CHRISTMAS I GAVE YOU MY HEART!!!) sekä vähän jotain uudempiakin joulurallatuksia. Me kamujen kanssa luotiin viikkoa aikaisemmin yhteinen soittolista spotifyihin, johon jokainen sai viikon ajan lisäillä omia suosikki joululauluja. Ja niiden ihanien kamalien joululaulujen alkaessa kyllästyttää voi alkaa hoilaamaan yhteislaulu-meiningillä Disneyn klassikko-biisejä, koska miksi ei?

- Pipareita & joulutorttuja (itse leivottuina kenties?) ja erilaisia juustoja!
Näiden lisäksi meillä oli vielä suolaisena tarjottavana coctailpiirakoita sekä vähän suklaata. Ja niitä torttuja ja pipareita kannattaa leipoa niin paljon että jää ainakin puolet syömättä.

- Glögiä! Ei ole pikkujouluja ilman glögiä. Vaihtoehtoina voi olla se ihan holiton versio tai sitten iloisemmaksi tekevä punaviiniglögi. Ja jos uskaltaa olla hurja voi testata eri makuvaihtoehtoja, kuten vadelma- tai suklaaglögiä. (Jos glögi kuitenkin alkaa tökkimään, niin talvinen Winter Apple siideri on myös ihan hyvä vaihtoehto!)

- (Tärähtäneitä) kuvia, joko puhelimella tai kameralla otettuja. Ei pidä liikaa elää pikkujouluja linssin läpi, mutta jotain muistoja on ihan hauska saada talteen.

Bonuksena: Joulushotti! Jos illan aikana oikein kovasti villiintyy, voi yllättäen valmistaa kavereille joulushotit! Tähän shottiin käy aineksiksi se mitä vain sattuu löytymään, mutta tulee muistaa että lopputulos ei aina ole kovinkaan herkullinen (En suosittele testaamaan kylmää glögiä, vaniljakossua ja piparia!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti