keskiviikko 19. elokuuta 2015

Blockfest 2015 valmiina ollaan!



Iloitsen siitä että ihan kohta koittaa perjantai ja saa lähteä riehaantumaan Blockfesteille. Tätä viikonloppua on odotettu jo muutama kuukausi ja näähän on mun tän vuoden ensimmäiset ja viimeiset festarit. Eilen kävin siskon kanssa pyörimässä itiksessä ja katsomassa josko löytyisi jotain kivaa pientä päälle pantavaa Blockeille. Ja kyllä sitä jotain ainakin löytyi, nimittäin Ginasta tarttui mukaan farkkushortsit, Glitteristä nyt muodissa oleva kunnon ysärihenkinen muovinen kaulakoru ja H&M:stä pari potentiaalista festari-paitaa. Sen lisäksi viime viikolla laitoin tilaukseen Bluebiitin vara-akun joka saapui onneksi tänään. Hyödyllinen kapistus nimittäin varsinkin noin festareille ja muihin tapahtumiin, joissa ei aina tiedä saako puhelinta missään ladattua.

Nää taitaa olla nyt jo mun viidennet Blockfestit ja tänäkin vuonna artisti-kattaus on mun mielestä erittäin kova. Henkilökohtaisesti itse odotan eniten artisteista Mikael Gabrielia (surprise? :D), Teflon Brothersia, SMC Lähiörottia, Kasmiria ja JVG:tä. Myös nuo isot jenkkitähdet voi olla ihan mielenkiintoisia, koska ainakin viime vuonna Snoop Dogg oli aivan älyttömän kova. Ja sitten on tietysti se Cheek. En koe olevani enää nykyisin mikään kovin suuri Cheekin fani, mutta on se silti ihan hauska nähdä herran paluukeikka, varsinkin kun vuosi sitten oli fiilistelemässä myös räppärin viimeisellä keikalla Stadionilla. 

Huomenna täytyy vielä käydä kaupoilla koska sain tänään aikasemmin vision että haluun lakata itselleni turkoosit kynnet. Huomenna siis tiedossa sopivan kynsilakan metsästystä ja pakkailua, sillä me hullut lähdetään jo perjantaina kuuden aikaan aamulla kohti Tamperetta. Varmasti tulee olemaan huippu viikonloppu!

Tähän loppuun vielä muutamat biisit joita kuunnellessa voi jo vähän fiilistellä tulevaa viikonloppua!

Mikael Gabriel - Hyvis
Teflon Brothers - Lähestymiskieloja
SMC Lähiörotat - Lähiörotat Skujaa
Elastinen - Häivytään
Cheek - Pyrkiny vähentää feat Spekti
Jare & VilleGalle - Epoo feat. Heikki Kuula
Kasmir - Vadelmavene

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti