tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisenä Pavlovaa



Tänään olikin taas edessä paluu arkeen. Oli kyllä ihanaa hetkeksi lähteä pois pääkaupunkiseudulta ja oikeeastaan ei tullut mitään kummempia tehtyä. Käytiin vähän sukulaisten luona, käveltiin rentouttavasti metsässä, hypittiin ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden hyppynarua (eikä kunto enää kestänyt) ja sunnuntaina väsättiin vielä pavlova. Tuo kyseinen herkku aika usein mielletään kesäiseksi jälkkäriksi, mutta miksei sitä muka voisi tehdä muulloinkin. Kesällä siihen tietysti laitetaan aina tuoreita marjoja mutta tällä kertaa niiden tilalle valikoitui hedelmiä; kiiviä ja viinirypäleitä. Tarkoitus oli laittaa myös vadelmia, mutta koska huonoksi onneksemme oltiin valittu rasia, jossa oli vain homeisiä yksilöitä, niin niitä ei sitten voitu laittaa... Onneksi mummulla oli pakastimessa metsämansikoita jotka sopikin tuohon meidän pavlovaan aivan täydellisesti. Pääsiäisenä tuli myös syötyä muutamia suklaamunia ja huomenna oliskin ehkä syytä aloittaa syömään vähän terveellisemmin... ainakin nyt vappuun asti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti