keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkuun kuulumisia

Ihanaa aurinkoista keskiviikko iltaa! Täällä kirjoittelee yksi väsynyt muuttaja. Tässä on kolme päivää nyt urakalla pakattu tavaraa, tänään muutettiin ja nyt olis tavaroiden purkua vielä paljon edessä. Vähän harmittaa kun olisin halunnut nauttia näistä ihanista kesäisistä keleistä, mutta toivotaan että nää nyt jatkuu vielä pitkään. Tässä olisi vähän puhelimeen kertyneitä kuvia kesäkuun ajalta. Ihan hullua muuten että nyt on jo heinäkuu! Mihin se kesäkuu oikein katosi?!?!


1. Kesäkuun ensimmäinen päivä käytiin Magnum Helsingissä herkuttelemassa jätskiä. Tuonne on kyllä pakko ehtiä tämän kesän aikana uudestaan!
2. Street Food Thursday Teurastamolla ja Sandron Halloumi burgeri! Ai että oli kyllä hyvää ja varsinkin nuo bataattichipsit oli aivan taivaallisia. Seuraava Street Food Thursday tuolla teurastamolla on itseasiassa huomenna ja mua vähän harmittaa että oon koko illan töissä. Suosittelen kyllä käymään jos vaan aikaa on :)
3. Yks parhaista jutuista kesässä on ehdottomasti grilliruoka. Itse saan sitä liian harvoin ja noista hetkistä pitää oikeesti nauttia!
4. Kavereiden kanssa drinksuilla Shakersissa. Tuonnekkin drinkkibaariin on pitänyt mennä jo monta vuotta ja nyt vihdoin tuli sekin koettua :D Ainakin tuo oma vihreä juomani oli aika mainio. En enää kunnolla edes muista mitä siinä oli, mutta muistaakseni ainakin basilikaa ja kurkkua :)


1. Helsinki-päivänä pihviä Fransmannissa. Käytiin vanhempien kanssa vähän herkuttelemassa ennen kuin siirryttiin kaisaniemeen Radio Aallon konserttiin. Tuolla konsertissa huomaamatta menikin sitten auringon paisteessa koko päivä...
2. ... ja lopputulos oli tämä. Onnistuin naamani ja olkapääni polttamaan. Tämän jälkeen kävinkin ostamassa aurinkorasvan jota oon ahkerasti käyttänyt jos oon ulkona auringossa liikkunut.
3. Nauttimassa auringosta Laurinlahden rannassa. Oli kyllä nostalgista hengailla tuolla kallioilla missä on joskus nuorena tullut aika paljonkin riekuttua :)
4. Club Tunnelbanassa eräänä sunnuntaina kuuntelemassa Mikael Gabrielia. Mulla oli seuraavana aamuna jo kahdeksalta töitä niin tää ilta meni aika rauhallisesti ja viisaana lähdettiin jo heti keikan jälkeen kotiin nukkumaan.

 
 1. Oon muutamia aamuvuoroja (eli mennyt töihin klo 6.00) tehnyt kesäkuun aikana ja oon vakavasti sitä mieltä ettei siihen rytmiin vaan voi tottua :D Joka päivä väsytti yhtä paljon ja vaikka kuinka yritti mennä aikaisin nukkumaan niin ei se uni vaan tullut.
2. "I think this is where Zayn went" Nauroin (ja nauran edelleenkin) ehkä liikaa! :D
3. Juhannuksen viettoa Espoossa ihanan Karloksen kanssa <3 Tuo naikkoinen muuten esitteli mulle yhden appsin missä on kivoja filttereitä ja nyt on tullut aika kiitettävästi otettua sillä selfieitä :'D
4. Juhannus-aamiainen. Hifistelin vähän ja ostin kahvikermaa, joka teki kahvista aivan ihanan pehmeen makuista! 

 
1. Saavuttuani kotiin juhannuksen vietosta tein ittelleni sellasen herkku illallisen että oksat pois. Kunnon pihviä ja fetasalaattia, ai että oli bueno!
2. But first let me take a selfie!
3. Muuton yhteydessä on tullut siivottua vanhoja kaappeja ja yksi löytö oli nää vanhempien nuoruuden hapsutakit! Aika retro tyyli vai mitä ;D
4. Mattolaiturilla juhlimassa meidän juniorin synttäreitä.

 1. Heti seuraavana päivänä lähdettiin meidän uuden täysi-ikäisen kanssa Kiilaan skumpalle ja siitä vielä yhden siskon sekä serkun kanssa DTM:ään kannustamaan erästä tuttavaa Pride viikkojen Miss Gay kisoihin.
2. Näin pitkästä aikaa kahta ihanaa tyttöä joihin tutustuin viime keväänä Itävallassa ja käytiin Itiksessä vähän lounastamassa sushin merkeissä :)
3. Moi!
4. Meidän 18-vuotias! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti