tiistai 21. maaliskuuta 2017

7 tähden illallinen 1/7


Meillä on ollut perheen kesken jo monta vuotta puhetta, että olisi ihan super hauskaa järjestää porukalla illanistujaismeiningit neljän tähden illallisen tyylillä. Tiedättehän sen ohjelman, sen missä jokainen vieras valmistaa aterian ja keksii pientä ohjelmaa, ja sitten muut vieraat arvostelevat ruuan ja tunnelman. Vihdoin alkuvuodesta ryhdyttiin tuumasta toimeen ja oikeesti päätettiin toteuttaa tää. Meitä tosin on seitsemän henkilöä tässä mukana, ja tää on vähän pidempi projekti, koska todettiin parhaaksi ratkaisuksi se että pidetään illallinen vuorollaan aina noin kuukauden välein. Tää on sellasta hauskaa ja rentoa, leikkimielistä skabaa ja yhdessä oloa. 
Aloitettiin meidän kierros viime kuussa ja ensimmäiseksi illallisen pitäjäksi arvonnassa valikoitui siskon mies. Ruoka oli erittäin hyvää, juomatarjoilut kohdillaan ja ohjelmanumerona pelattiin ihan sairaan hauskaa Scotland Yard peliä. Illan menu oli Espanjalaishenkinen ja näytti tältä:

Alkudrinkki
Sangria

Alkupala
Katalonialaista pizzaa

Pääruoka
Espanjalainen härkäpata, uuniperuna ja salaattia

Jälkiruoka 
Crema Catalana ja kahvi sekä Baileys


Huomenna meillä on itseasiassa tiedossa toinen illallinen ja se on meitsin järjestämä, jaiks! Oon tänään jo vähän esivalmistellut huomista ja myönnän ettei ihan putkeen mennyt mun kokkailut. Saas nähdä mitä huomisesta tulee... :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti