maanantai 9. toukokuuta 2016

Summer 2016 Bucket List


Päiväretki Vallisaareen! Pari viikkoa sitten uutisissa oli isosti esillä että tänä kesänä Vallisaari avautuu yleisölle ja haastaa Suomenlinnan. Täytyy varmaan käydä tutkimassa minkälainen paikka on kyseessä.

Puistoviineilyä ja terdeilyä! Kunhan vaan säät sallii, pidetään kaikki sormet ristissä eiks niin. Siinä samalla voisi yrittää saada myös vähän väriä pintaan. 

Kesän lajikokeilu: SUP! Viime kesänä en uskaltanut ja vieläkin vähän ehkä jännittää ajatus, mutta tätä on kokeiltava!

Drinksut Brondassa! Koska sieltä kuulemma saa parhaat, tai näin sisko kovasti väittää :D ja ainakin kerran pitää nauttia sushit ja kuohuvat Hernesaaren rannassa!

 

Suomi-matkailua. Tänä kesänä en ajatellut loman aikana matkustaa mihinkään ulkomaille, vaan sen sijaan voisi nautiskella ihan tästä meidän koti-Suomesta. Musta ainakin viikonloppu Turussa tai Tampereella kuulostaa tosi hyvältä ja jos oikein villiintyy voisi vihdoin lähteä käymään vaikka Tuurissa.

Festareille fiilistelemään. Mitään lippuja ei oo vielä hankittu kun ei oikein tiedä miten on kesällä töissä, mutta ainakin RMJ ja perinteinen Blockfest kiinnostaisi!

Puistojumppaa! Viime kesänä tää jäi, joten nyt on PAKKO!



Olla aamuvirkku ja lähteä jonnekkin ihailemaan auringonnousua! En oo kylläkään ihan vakuuttunut onnistuuko mun herääminen joskus aamuyöstä. Paitsi tietysti jos suoraan baarista lähtee jonnekkin vielä fiilistelemään :'D

Merelle seilaamaan! Ajattelin yrittää houkutella kamuja mukaan risteilylle. Eipä oikeestaan niin väliä onko kohde Tallinna vai Tukholma, koska mä vaan tykkään sellasesta laivafiiliksestä.

Kesäherkut kunniaan! Eli maha täyteen niitä perinteisiä mansikoita ja herneitä! Sekä tietysti Rauman Kontionkahvilan vaniljamunkkeja on pakko saada ainakin yksi!  

Siinä olisi tän vuoden Summer Bucket List, nyt takaisin kouluhommien pariin. Ihanaa viikon alkua kaikille xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti